https://hogyanok.com Android Samsung Galaxy S I9000 rootolás és CWM Recovery telepítése

Samsung Galaxy S I9000 rootolás és CWM Recovery telepítése

1669
1
Megosztás

Samsung Galaxy okostelefon széria azzal tört be a mobiltelefonok piacára, hogy sok extrákat nyújt a megfizethető pénzért. Ez a széria is Android Operációs rendszert futtat. Ahhoz, hogy hozzáférjünk minden kezelőfelülethez a telefonon és teljes jogot kapjunk ki kell rootolni, valamint a CWM Recovery telepítésével egyedi Romokat tudnk telepíteni.

 1. Első lépésként mentsünk le minden adatot a telefonról és töltsük fel legalább 70% – 80%-ra az akkumulátorát.
 2. Engedélyezzük az USB hibakereső módot. Ezt a következő helyen találjuk:
  Beállítások > Alkalmazások kezelése > Fejlesztői eszközök > USB hibakeresés
 3. Telepítsük a telefonhoz tartozó USB Drivert Innen vagy telepítsük a Samsung Kies programot, amibe bele van építve a driver.
 4. Ha telefonunkon nem a 2.3.6-os verziójú Android operációs rendszer található, akkor azt előtte a Samsung Kies programmal mindenképpen frissíteni kell. Ezt a Beállítások — A telefon névjegye menüpontban meg tudjuk nézni.
 5. Meg kell még néznünk, hogy pontosan milyen úgynevezett “Alapsávú verzió működik, mert annak függvényében kell letölteni a következő patchet:
 6. Töltsük le és csomagoljuk ki az ODIN nevű programot.
 7. Kapcsoljuk ki a telefont. (Ha rá volt dugva az USB kábelre akkor húzzuk le.
 8. Tegyük Download mode-ba a telefont.Nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a hangerő le, a középső, és a kikapcsoló gombokat. Ekkor meg fog jelenni, egy sárga háromszögben egy ábra és a felirat.
 9. Dugjuk rá a kábelt a telefonra, majd indítsuk el az Odin programot
 10. Amikor sikeresen csatlakoztattuk a ID:COM-nál sárgán fog megjelenni a COM port.
 11. Kattintsunk a PDA gombra és keressük meg a korábban letöltött patchet. Arra figyeljünk, hogy a F.Reset Time és az Auto Reboot opciók be legyen kapcsolva. Majd kattintsunk a Start gombra.
  odin_root
 12. Ha sikeresen végeztünk akkor egy Zöld Pass! feliratot kell látnunk.Odin_Pass

Ekkor az Odin automatikusan újraindítja a telefont. Ha már betöltött a telefon és kéri a PIN kódot akkor le lehet húzni az USB kábelről.

Most már rootolva van a telefon és elérhető a CWM Recovery is.