https://hogyanok.com Android SonyEricsson Xperia Mini Rootolás

SonyEricsson Xperia Mini Rootolás

718
3
Megosztás

Mire is jó a Rootolás? Teljes jogú telefont kapunk, így hozzáférünk minden funkciójához, amitől a szoftver készítői eltiltottak. Ez egy nagyon hasznos funkció, ha moddolni szeretnénk a telefonunk vagy csak biztonsági mentéseket szeretnék kipróbálni. A legtöbben mégis arra használják, hogy így különböző ROM-okat tudjanak feltelepíteni. Mindenki figyeljen arra, hogy mikor már root (teljes) joga van a telefonján, akkor egy rossz dolog átállításával akár használhatatlanná is tehetitek a telefont.

Sajnos jelenleg csak a 4.0.2.A.0.42 verziójú telefonokat tudjuk root jogosultsággal ellátni. Az újabb verziókat még nem tudták feltörni. Ha újabb verziód van, akkor ebben a leírásban megmutatom, hogyan tudod visszafejteni erre a verzióra

Elsőnek töltsük le ezt a programot.

Csomagoljuk ki egy tetszőleges mappába. FIGYELEM A VÍRUSIRTÓ RIASZTHAT A FÁJLLAL KAPCSOLATBAN. Mielőtt kicsomagolod kapcsold ki a vírusirtót. Ha ezt nem szeretnéd, akkor ne is töltsd le a fájlt, mert nem fog menni.

Ha kicsomagoltad, akkor indítsd el a runme.bat fájlt.

Ekkor kérni fogja, hogy dugd rá a telefon a számítógépre. Arra figyelj, hogy az USB Debugging más néven USB hibakeresés be legyen kapcsolva.

Mikor rádugtad, minden megcsinál magától neked nincs több tennivalód.

A végén újra fog indulni a telefon és már root jogunk is van.